Groepslessen

Fit Effect beschikt over een ruim aanbod aan groepslessen, voornamelijk van LesMills. LesMills is een fitnessconcept dat wereldwijd erg populair is omwille van zijn toegankelijkheid. Zowel mannen als vrouwen,  jong of oud, kunnen deelnemen aan ons aanbod groepslessen. Deze lessen worden ondersteund door stimulerende muziek en begeleid door enthousiaste en goed opgeleide instructeurs. Ervaar de kracht van personal training en de motivatie van een team.

BODY PUMP

BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Deze 60 minuten durende workout zet al je belangrijke spiergroepen aan het werk met behulp van de beste krachtoefeningen. Iedereen sport op zijn eigen niveau. BODYPUMP is de ideale manier om je spieren te verstevigen en om zelf in vorm te blijven. Resultaat verzekerd!

SPINNING

SPINNING is een gezamelijke indoor fietstraining, waarbij je fietst op het ritme van leuke muziek. De instructeur leidt jullie doorheen vlakke landschappen, heuvels, bergtoppen,... .  We hebben in ons aanbod groepslessen ‘SPINNING START toegevoegd zodat ook beginners met deze les kunnen kennismaken. Fiets jezelf naar de top!                                         

BODY ATTACK

BODYATTACK gebruikt dynamische bewegingen bij een bepaalde choreografie om zo het cardiovasculaire systeem naar een hoger peil te brengen en veel calorieën te verbranden. Deze les omvat aerobics gecombineerd met kracht- en evenwichtsoefeningen. Uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht staan bij BODYATTACK dan ook centraal. Sport jezelf slank! 

BUIKSPIEREN

CX-WORX of “Core training” is een 30 minuten durende workout die oefeningen aanbiedt om onze romp (rug, buik en bekken) stabieler en sterker te maken. Deze les zorgt voor zowel stabiliteit alsook voor mobiliteit. CX-WORX maakt onze buik –en bilspieren strakker en werkt preventief tegen blessures. It WORX!